Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Synd att jag är så pryd

Eller ptjaaa, men i något avseende. Hujja vilka rubriker jag har kommit på för att ta bloggstatistiken till nya höjder. Fast å andra sidan, när det gäller läsare är det inte kvantitet utan kvalitet som räknas. I alla fall för mig som inte har några som helst planer på att låta bloggen försörja mig. Vad ska jag med en massa hitlurade stackare som ville läsa något helt annat än mina betraktelser av ditten och datten. Hur som helst och som experiment ska det bli kul att se vad statistikverktyget säger om mitt hyss.

9 kommentarer

 1. Vad är det för statistikverktyg? Funkar det bara på WordPress?

 2. Du måste tala om hur det går med besöksstatistiken, blir den högre? Ha en bra kväll

 3. Kanske det går att göra både ock???? VAd vet jag…. som har ca 2000 läsare/månad 😉

 4. Jag såg att skatteverket skulle kolla bloggare extra ,så än en gång har man tur att det bara är några vanliga dödliga läsare av våra bloggar.

 5. Hmmm…Det var något med Google Analytics nyligen när jag försökte bekanta mig…Minns inte varför jag hittade på något annat…

 6. Nej varför ha massor med besökare som egentligen bara är kåta och söker ett sätt att få utlösning..när man kan ha intelligent utbyte med likasinnade i kommentarsfältet…fast det kan ju de kåta också i och för sig ha med andra kåta…nu blev den här kommentaren komplicerad…

 7. Lycka till!

 8. peterlarson

  Det finns minst två, antagligen många, många fler typer av bloggare. De som vill bli lästa av så många som möjligt och är beredda att skriva om vad som helst för att nå dit och de som vill bli lästa av så många som möjligt men kommer att fortsätta att skriva om det dom själva vill skriva om.

  Att jämföra dessa är lite som att jämföra de som kör rally och de som kör långtradar-transporter, båda är bilförare men med så olika inriktning och med så olika inställning.

  I mitt fall har jag i svaga stunder funderat på om en och annan nakenbild av mig skulle generera fler läsare eller totalt döda min blogg.
  😉

 9. Jag är nyfiken, fick du någon topp i statistiken? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: