Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Märkligt

Tänk att jag tror att de allra flesta av oss kan säga rätt säkert om vi varit på sex- eller porrklubb. Jag har så svårt att föreställa mig de lägen i vilka tveksamheter kan uppstå om det. Kanske är mitt hem för trist möblerat. Måhända är de krogar vi har i staden lika tråkiga. Sällan råder tveksamhet. Den gången jag var i Sundsvall och såg Chippendales kan jag säga att jag förstod att de strippade. Inga tveksamheter om det. Det enda som förvånade i det var nog att det bara liksom kändes genant. Jag hade liksom lite mer av en ”Allt eller inget”-känsla förväntan. Nå, det är prövat och jag känner inget behov av att göra om det.

Jag är ju republikan och visst färgas det av det men hur taffligt får det liksom bli? Att badbilder från Öland skulle kunna vara sådant man försöker sälja som utpressning? Att man inte skulle veta om man varit på den typen av klubb man vare sig skulle vilja att föräldrar/barn/maka eller pressen hittade en på.

Ett visst mått av mediaträning har han ju fått under åren. Hur taffligt får det bli? Och hur länge ska vi betala för att taffligheten har anor?

6 kommentarer

 1. Jag gillar kungligt (eller snarare ur ett historiskt perspektiv… och deras fina kläder och smycken)… Men detta är ju bara sååå pinsamt! Varför erkänner gubben bara inte det hela. ”Jag har agerat fel. Vad gällande min eventuella otrohet är det något mellan mig och min fru”.

 2. Instämmer till fullo!

 3. Att utsätta sig för situationer som kan leda till utpressning är ju bara så korkat.

  Sen kan man ju fundera över om han på fullaste allvar ifrågasätter om han skulle bli igenkänd på en….klubb (eller någon annanstans!) eller inte.

 4. Jag gillar monarkin, men jösses vad han svamlar Knugen.

 5. Om man vill vara väldigt välvillig, till och med i överkant så kan man tänka att en restaurang som man befinner sig i på dagtid, kan nattetid förvandlas till stripteaseclub. Så till vida kan det vara lite oklart om man befunnit sig i en dylik lokal någon gång i livet. Men medan striptease pågår måste man väl ändå se och höra!

  Sen kan det gå att ta fel på person faktiskt. Min bror som är ungefär lika gammal som kungen, har periodvis under sitt liv varit så lik honom till utseendet att människor på fullt allvar tagit fel, kommit fram och hälsat honom som Ers majestät. (Brodern har ju också svårt med stavningen , …… hmmmm? Har jag aldrig tänkt på förut!!!!) . Fast det har inte varit på några skumma hak utan på öppen gata.

  Men jag håller med Diana om att det nog hade varit bättre att han direkt hade erkänt eventuella försyndelser om det finns några. Och så bör han byta rådgivare illa kvickt, den här utdragna och märkliga dialogen med kriminella och med media via olika ”sanningsvittnen” som hovet plockar fram gynnar då inte kungens sak. Det är bara mediaägarna som tjänar på det hela via höga upplagor.

 6. Han har fel kompisar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: