Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Pers fru

Runkee-Per har fått en fru. En tradig kvinna som berättar hur sakta det går med slö gräsätande vovve i släptåg. Det märkliga är att efter en sådan i sakta makpromenad är hunden mycket tröttare ön efter en mil med maken och cykel.

7 kommentarer

  1. Skumt…

  2. Det tar ju på krafterna att nosa och lyfta ben till höger och vänster!

  3. undrar varför?

    • Jag tror att tiden och intrycken tröttar mer än kroppsansträngning för honom. När vi lodar han och jag hinner han nosa, kolla, möta människor och hundar. Vid cykeln joggar han liksom bara och stänger av fler intryck.

  4. I Dina kommentarer på min blogg så brukar det finnas en adress hit till Din blogg. Det är praktiskt eftersom jag går på kommentarlistan när jag gör bloggbesök. Men nu funkar det inte längre, jag kommer inte direkt hit utan måste leta upp Din adress på min bloggrulle. Du kanske kan vara snäll och kolla om Du har gjort nåt fel när Du skrivit in Din adress i den förtryckta rutan. Jag är ju så sniken att jag endast besöker och kommenterar hos dem som besöker och kommenterar hos mig. I princip i alla fall.

    • Jag ska kolla vad som hänt.

  5. Säger de inte att man av gräs får störningar av kognitiva funktioner såsom minne, inlärning, motorisk förmåga, reaktionstid och uppmärksamhet…? Fast det kanske är ett annat gräs man pratar om? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: