Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Hellre fort och fel

än långsamt och trist

Annonser

15 kommentarer

 1. Han är jätteduktig och verkligen med!

 2. Jag är iaf djupt imponerad. Det ligger en massa träning bakom det där!

 3. Grattis till envis träning som verkar ha gett resultat.

 4. Men vad duktig han är! Och vad KUL han tycker att det är!
  😀

 5. Jag kan ju ingenting om hundar och agility, men inte ens jag kan missa ”svansföringen” på Speedo. Åsså tyckte jag att det var så himla roligt att se killen springa bredvid. Här slog min konstiga fantasi till: tänk om rollerna hade varit de ombytta;-)

  • Vi bara leker lite på agilityplanen för att han tycker det är så kul. En extra belöning efter ett pass på lydnadsplan. Mest för skojs skull. Har du tillfälle att se en agilitytävling en gång så gör det. Det tror jag är kul även om man inte är ett skvatt hundkunnig eller ens intresserad. Det är liksom så mycket fart och fläkt. Dessutom är det nästan lika kul att titta på hundfolk som på kattutställare.

 6. Men guuuuud vad underbart att se – glädje i kombination med lydnad … det gillar jag!! Däremot är det ganska smärtsamt att se hundar då jag begravde min sista för tre år sedan och har GRAV längtan efter en ny ”livskamrat”

  • Jo, skulle han komma på tävling är det fullt möjligt att han inte får så många poäng alls men inte är det av bristande intresse. Arbetsviljan och ivern är det inget fel på.

 7. Men vilken kille! Jätteduktig ju! Var med mitt yrväder på klubben idag, bara för att…men det finns inte så mycket lydnad i vare sig henne eller mej 😉 men vi kan ha rätt kul ändå ;-D

 8. Mycket duktig. Vad är knepet med godiset, VAD är det han får som är så gott??

  • Det är inte så noga med den här jycken. Leversnittar funkar fint även i storpack från ÖB. Han är så arbetsvillig att han vore varje arbetsgivares våta dröm om han vore människa.

 9. Wow! VIlken arbetsglöd i båda killarna! 😉

 10. Tänk, det tycker jag med … fort skall det gå ! 🙂 … och vilken energi och glädje … wow …

  Kram!

 11. Vilken hääärlig vovve … (och jag som alltid trott att rottisar … hmm … ja, de har inte varit mina favoriter, om jag säger så). Men er vovve … vilken hund!!!

  Kram!

  • Han är ovanligt på för att vara rottis. Utställningslinjerna är visst mycket lojare. Sen kan ju hans energiska läggning också vara lite jobbig. Det är liksom inte en hund som nöjer sig med att lunka i skogen. Då hittar han på egna aktiviteter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: