Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Inte ovanligt alls skulle jag säga

De låter som att Håkan Juholts bidragsfusk kommer sig av att han liksom glömt att han hade en sambo. Vad är det för nytt med det? Han är knappast den förste eller siste som glömmer det. Hur skulle annars begreppet konferenssex uppkommit?

12 kommentarer

 1. …eller… jag visste inte att det stod så i reglerna. eller…. Jag glömde av att den regeln fanns… Pyttsan!

  • Varför känns det inte nytt?

 2. Passande nog är sambon dömd för förskingring och fick lämna sin tjänst på Fritidsresor. Även om Juholt inte kan lastas för det hade jag varit övernoggrann i hans situation!

  • Man skulle ju det.

 3. Väldans osmakligt men också sorgesamt måste det väl ändå vara för hans partivänner? Hur skall man ta sig ur detta? Visst tiden glömmer men. Och om man nu är osäker på hur regler funkar vilket det är ok att vara så kan man ju uppenbarligen fråga den som jobbar med frågorna. Visst ja, hans partikamrater hade visst gett honom råd att inte göra som han nu gjorde.

  • Jag tycker nog att man kan begära att politiker inte fuskar och trixar för egen vinning.

 4. Skulle jag ta emot någon form av bidrag så hade jag verkligen kollat upp reglerna. Förstod jag inte reglerna så hade jag skippat bidraget helt, hellre det än att riskera att göra något fel… Och det drabbar ju ingen fattig att betala lite extra för Herr Juholts del.

 5. han visste ju inte om det, som det så fint heter, varför ska vi alla andra veta om alla regler och förordningar men inte de som sitter där i maktens korridorer
  kramar

  • Enligt DN ska det visst ha funnits två rutor att välja på en för ensamboende och en för sambo/gift …

 6. SUCK! VEM är ren och fläckfri?

 7. Gun

  Ja fy en sån trist historia det där, känner mig riktigt besviken.

 8. Trist att inte Juholt kunnat hålla fingrarna ur syltburken! Jag är inte socialdemokrat men är lite svag för män med mustasch och humor ;-). Nu verkar han ju nästan rökt, om inte formellt så i alla fall när det gäller förtroende. Vi får väl se om det gäller en moral för kvinnor (läs Mona Sahlin och en Toblerone!) och män (Juholt med hundratusentals tveksamma kronor!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: