Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Rödbetor

20111112-200250.jpgMan skulle varit snabbare med kameran men gott var det. Ugnsbakade rödbetor med olivolja, salt, peppar, lite balsamvinäger och så riven bulgarisk fårost.

Annonser

12 kommentarer

  1. Mums … jag förstår att det var riktigt mums!

    Kram!

  2. Försvinnande gott, som man säger! 😉
    Hej igen, länge sen sist! 😉

  3. Oj det lät smarrigt värre! Förstår att du inte hann fota 🙂

  4. MUMS!!!!! Getost går åxå bra 😀 Men de ska vara bra getost annars blir det komposten….

  5. mumsigt =)

  6. Sitter här och har ätit massor ikväll men blir ändå sugen.

  7. Det där har jag också gjort! Riktigt gott var det!

  8. Försvinnande gott, uppenbarligen 🙂

    Rödbetor är verkligen gott, men har en tendens att hoppa på en och ge ”snygga” fläckar…

  9. Ser ut som ett blodbad efter Chainsaw massacre. Å rödbetor är nå’t jag inte får ner. Men kul att du gillade dom.

  10. Åh, jag älksar också rödbetor i alla dess former … MUMS!

  11. … ja, jag ÄLSKAR dem också ;-D ;-D

  12. Men oj så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: