Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Ett får i ulvakläder

Så sa hon Lillemans svärmor. Det sa hon om vovven efter att jag på facebook konstaterat att han på papperet må vara en snart fem år gammal rottweiler men i själ och hjärta tror vi mer att han är en svårt nyfiken kattunge. Tv:n här har funkat lite bara så där ett långt tag. Makens försök att jaga bort fladdermöss från vinden visade sig fruktlösa, mest för att där inga fladdermöss fanns. I morse kom det så en man från kabeltvleverantören för att kolla eländet.

Vovven kollade och nosade. Han nosade och kollade. Mannen gick från rum till rum för att kolla signalen och efter gick vovven och kollade. När den stackars mannen tog med handen åt en ficka ville hunden dit med nosen. I fickor kan det finnas hundgodis, så det så.

Jag minns en fantastisk historia som Humlan berättat om när hennes tvättmaskin slagit stopp på grund av en bygel från bh. Bostadsrättsföreningens snälle fastighetsskötare kom förbi för att kolla. Det var visserligen inte hans jobb men han var snäll och fixade även saker som inte var hans jobb i mån av tid och möjligheter. Han stoppade nästan in huvudet i tvättmaskinen för att se hur det satt fast och det gjorde vovven också. I det läget fruktade Humlan att hon skulle behöva tillkalla ambulans och kanske brandkår som skulle kunna såga loss dem ur tvättmaskinen. En sån där sak man funderar på vilka rubriker det skulle kunnat skapa.

Så har vi det. Koll på allt vill han ha. Nu vilar han sig. Det tar på krafterna att fixa signal för kabeltv om man är hund.

PS. Om mannen verkat hundrädd hade naturligtvis vovven fått ligga på plats i korgen men nu verkade han inte ha så mycket mot sällskapet så då fick både hunden och katten knalla runt som de ville.

Annonser

5 kommentarer

  1. Precis som det ska vara! Underbara sällskapsdjur…

  2. irrhönan

    Jag hade gärna sett en bild på den tvättmaskinen… Fast nu ser jag den för min inre syn – underbart!! 🙂

    • Visst kan man önska att kameran varit med.

  3. Lillemans svärmor

    Gosegrisen.

  4. Hahaha! Jag kan riktigt se det framför mig – dom två huvudena i tvättmaskinen… 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: