Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Man får äta inlagda persikor

Det har min lillebror sagt och han är den jag har som måttstock på vad som är rätt och fel. Undrar vem det var han citerade när han sa att det var ok? Gillade man det fick man äta det och ändå kunna framstå som en kultiverad människa, ungefär så var det.

Lite märkligt är det att helgen är slut redan. Hur gick det till?

Annonser

9 kommentarer

  1. Jag tror de är nån som smygstjäl tid på helgerna…. Dygnen kan omöjligt vara 24 timmar lördag och söndag!!!!!

  2. Persikor på burk är ju jättegott. Enda tråkiga i sammanhanget är att man äter det för sällan. Sen har jag inte alls tagit upp ämnet närproducerat.

    • Det är lite svårt med närproducerade persikor i Ens denna del av Norrland.

  3. Har ingen aning! Någon stal en dag eller så…

  4. Huvva… Nu blev jag sugen på det där du ätit….

  5. Man kan numera aldrig veta om nåt är utrotningshotat ¨så det gäller väl att kolla några listor!

    😉

  6. 1. Ja – hrmmmmm, ja alltså…
    2. Håller med dig. Den här helgen bara svischade förbi och jag ser inte fram emot att ploga mig genom snömassorna som har kommit hela dagen. Typ en kilometer till bussen…

    PS. Nej jag klagar inte, bara konstaterar. Är bara tacksam att eländet inte kom den 5 oktober som det gjorde 2010. Ds

  7. Jo då, det går bra. Men det där bruna som ligger bredvid och dräller, det är nog förbjudet.
    Va!? Har det varit helg?
    😉

  8. Vad bra. Då vet jag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: