Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Skype

Det är nåt visst med det. Att man kan få se och höra avkomman när den är på andra sidan klotet. Vovven fick också chansen att se sin favorit Lilleman. Trots att de egentligen aldrig har hängt så mycket med varandra han och hunden är det lite kul att se hur mycket de gillar varandra.

Lilleman och hans A äventyrar som sagt på Nya Zeeland. Den ömma modern tycker att de kunde göra som Farbror Melker och prova att höja livskänslan med en aborrgryta istället för bungyjump. Näe, jag ska vara snäll och inte lägg upp nåt filmklipp på Nevis Bungy Jump. Tacka mig särskilt för det!

14 kommentarer

 1. mmm visst är skype bra för oss som vill hålla kontakt med folk framförallt i främmande länder! Bugyjump… jag är glad att mina ungdomar inte har sådana griller i sina huvuden… 🙂

 2. Skype och internet gör allt mycket lättare…

 3. Menar Du att hunden alltså ser vem det är som syns och pratar på skärmen?

  Jag gillade verkligen Skype när sonen bodde i LA. Det är mer avslöjande om hur någon egentligen mår när man ser kroppsspråket också, inte bara hör rösten.

  • Han var i alla fall påtagligt intresserad. Han tittar hellre på naturfilm än annat på tv och han blir tydligt stressad av skällande hundar och folk som slåss. Skjuta varandra får de göra men inte gärna slåss.

 4. Jag tycker också att dom nära och kära ska hålla sig på samma sida av jordklotet som jag. Indien är väldigt långt borta, där jag har en del av familjen just nu.

 5. Men Inga DU vet väl att katter gärna tittat på TV! Kul att vovven fått lite kontakt.

 6. Skype har fått 80-åriga damer och herrar att lära sig använda datorn…trots att de alltid varit motvilliga till det…men flyttar älsklingssonen till USA så måste man ju kunna prata med honom mer än på telefon.

 7. Skype är toppen!

 8. Hur klarade man sig utan innan.

 9. Skype är helt underbart nu när de unga envisas med att resa så långt bort…

 10. Det är kanske orolig för mamman, men jösses vilken upplevelse för sonen! En sån resa kan man nog leva på lång tid sen.

 11. Skype måste nog vara den bästa uppfinningen efter penicillin eller hur!!!?

 12. Skype är super. Nu finns det tydligen något som är ännu bättre, men det är bara mellan iPhone till iPhone. Hoppas det smittar 😉
  Oh, Nya Zeeland, en dröm. Så underbart att få åka dit! Grattis till avkomman…som är där 🙂

 13. Skype är helt fantastiskt faktiskt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: