Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Dag två

Fortfarande kommer jag inte på det klockrena namnet. Det där som är kort och snärtigt, som man kommer ihåg och som säger vad man kan köpa av mig.

Jag inser att jag borde skaffa mig en kompis på Tullverket som lugnt och pedagogiskt kunde förklara ett och annat för mig eller så behöver jag bara sluta fundera så mycket på det och skriva och fråga istället för att söka informationen på deras hemsida.

Annonser

10 kommentarer

 1. Hrmmmm, börjar bli liiiiite nyfiken faktiskt. Du ska uppenbarligen importera något som du sedan vill sälja, gissningsvis via webbutik. Rätt så långt?!!!!

 2. Men frågan är vad????

 3. Skriv och fråga du! Jag har bara goda – fast väldigt begränsade – erfarenheter av Tullverket. Jag ringde dit när jag jobbade med import och fick tag på en trevlig kvinna. Hon bröt visserligen ihop när jag stod på mig att firman hette Suurballe, men när hon hämtat sig från det, så gick det bra.

 4. och jag fortsätter att humma…..

 5. Vad är det du ska sälja då?

  • Snart ska jag berätta.

 6. Rätt var det är poppar ordet/namnet upp, bara du inte har för bråttom 🙂

 7. Det brukar dyka upp när man slutar tänka på det. När det självklara namnet kommer vet du om det. Nu vill jag veta vad du ska sälja…nyfiken ju! 🙂

 8. En STOR ÄRA är utdelad till dig för du var en av tre som lämnade rätt svar på bildgåtan hos mig! GRATTIS och välkommen åter till min blogg!

 9. Sonen har precis lyckats värka fram ett namn till sitt nya bolag. Och som flera här skrivit – ”helt plötsligt” fanns det där när han slutade att grubbla och fundera aktivt på det.
  För övrigt är jag lika nyfiken som alla andra.:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: