Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Maken meddelar från tv-soffan

Att nu är jäsprocessen igång. Det kan bli en tung natt detta. Det luktar liksom som man tänker sig att det luktar när man i en seriestrip illustrerar med ett grönt moln.

Annonser

9 kommentarer

 1. Hoppas inte vovven sover hos er…

  • Jomen serru, det gör han. Nedanför min näsa. Jag läste om rottisar att det var lika bra att skaffa en korg till varje rum för de vill ha sällskap. Det stämmer. Det går liksom inte att ha honom i ett annat rum om man ska ha nattro. Helst vill han hålla handen en stund innan han somnar också … En extremt flockberoende jycke.

 2. Oj oj oj! Nu kommer han att bli knall!
  Jästen tål miljön i hundmagen och fortsätter att jäsa.
  Under jäsningen bildas alkohol och hunden blir full!
  Ni får nog en lång natt!
  Han kanske vill tala ut! 🙂

  • Det var nog tur att han inte fick i sig hela paketet. En berusad och fisande rottis känns inte som nattsömnsfrämjande.

 3. WOW! Här är ingen ordning alls. Nu BVC-människa varje gång. Stirrar stint på viktkurvan och har ingen aning om vad man pratat om senast. Huh. Det går väll an med mig, jag är ju lite bestämd av mig, men det finns mammor som finner sig i sånna där snurriga människor.

 4. Läste ditt svar till Znogge och kan bara säga: I rest my case.
  Eller nej jag kan väl komma med förslaget att öppna fönstret åtminstone medan ni håller hand. Åsså såg jag Catdogs kommentar och nu ligger jag här dubbelvikt:-)))))))

  • Det har gjorts försök att få honom att sova i korgen i hallen men icke. Han fixar att bli lämnad en stund på dagen utan att ställa till nåt men att sova skild från sina människor om de är hemma, skulle inte tro det, säger han. Så han har en biabädd vid min säng där han ligger på natten. Vi får väl se hur det går. Jag går och lägger mig och försöker få sova lite i alla fall.

 5. Oj oj så det kan gå……………..

 6. Hmmm det är vid såna här tillfällen som man inte ska tända en tändsticka säger gubben! Jag vet inte om han menar allvar men det är faktiskt ren metangas! Väldigt explosiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: