Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Björktrastar

Det måste väl ändå vara fågelvärldens svar på skräniga sommargäster. Just nu trakasserar de två skator i min trädgård. Måhända är inte skatorna helt oskyldiga till den uppkomna situationen men ändå. Kan de inte vara tysta?

10 kommentarer

 1. Det låter som om det förekommer mobbning i din trädgård. Kanske inte så lätt att stoppa. Förmodligen får ni gilla läget.

 2. Då har du samma problem som vi har. De går här och drar upp mask från gräsmattan. Det ser ut som de lyssnar när de lägger huvudet på sned. Kram

 3. Var glad att det inte är råkor…

 4. Är oxå ganska trött på fåglalåt just nu (speciellt kl 4 på morgonen)

 5. Japp, håller med. Senast klockan fyra mitt i natten börjar dom skräna. De bryr sig absolut inte om oss heltidsarbetande människor;-)

 6. Allra värst är de när körsbären börjar rodna… 😦

 7. Skjut, gräv och tig!

  • När det kommer till måsar, trastar och rådjur är frestelsen stor, rådjuren kanske inte skulle grävas ner annat än i frysen dock. Det är nog lika bra att jag inte har nåt att skjuta med.

 8. Jag gillar alla fåglar men trasten är en riktig plåga. Skriker och väsnas och skiter på katten och till och med jag har fått trastskit i skallen ibland. Som du säger värre än sommargäster för här har vi bara trevliga sommargäster som är efterlängtade.

 9. Här på min sida Sverige är det gråtrut och skata som är apsilut jävligast. Men. Jag kan lära mig leva med dem. Fast de kan väl låta en sova till klockan halv fem iaf?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: