Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Imponerad

Jag har städat så jag hittat mitt mönsterpapper och mina tyger. Då återstår det bara att rita, klippa och att se om man minns hur man trär symaskinen. Jag hyser vissa tvivel om det senare.

Annonser

15 kommentarer

 1. Att städa kan ha sina fördelar 🙂

 2. Har faktiskt funderat på att köpa en symaskin här…var en fena på det när jag var liten…visserligen med min moders hjälp..men ändå 🙂

  • Jag fick till det till sist. Att trä den vanliga maskinen funkar men att vara tvungen att trä om overlocken är ett rent h-vete. All världens glasögon och skarpt lyse till trots. Men när den väl är igång är den suverän.

   • Ja jösses…kan va lite trixigt 🙂

 3. wfdqwdf

  Fin människa denna Inga Magnusson som använder denna tragiska olycka för att driva sin fråga om noll vargar endast för att dessa då och då käkar upp en och annan skabbig jakthund!!!

  • Ingas och min syn på rovdjurspolitiken skiljer sig åt en hel del men det innebär inte att jag vill ha en diskussion om Inga på min blogg. Jag tror säkert att sakfrågan kan diskuteras där. Inga själv är en trevlig och bra människa, vi tycker olika i en del frågor men sånt är livet.

 4. Väldigt imponerad över att du trär symaskinen. Själv skyller jag på att min är så ny att jag inte kommer ihåg hur man gör.

 5. Börjar du bli huslig;-)

 6. Kan du kanske hitta instruktionsboken också?

  • Jag hittade en på nätet men den vägrade skrivaren att skriva ut.

   • Ibland är ödet emot en…

 7. Att trä maskinen är ju som att cykla. Hur man nu gör det… 🙂

 8. Jag är fruktansvärt osams med min maskin!!!! Och jag tror aldrig de kommer att gå om sig 😀

 9. Hmm nu igen då, en kommentator som försöker springa bakvägen. Tacksam om du inte ger de här märkliga typerna utrymme. De orkar inte fixa till en egen blogg som blir läst och försöker komma in på andras för att komma ut med sitt budskap.

  • Jag funderade på att bara ta bort den anonyma kommentaren men valde att besvara den och låta den stå. Alla har ju en rätt till en åsikt men nog tror jag att det är bättre att diskutera sakfrågorna under andra inlägg än mina symaskinsinlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: