Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

Helgen så långt

Så här långt som till söndag förmiddag handlar helgen mest om att sova ikapp och att irritera mig över alla mellanlagringsstationer som detta hushåll har. Saker har liksom ingen given plats utan ställs där det finns en tom yta. Om jag blir så där onödigt rik ska jag nog hyra in en sån där organiserare. Nån som fixar till det så att saker har sina ställen att vara på. Man åker inte gärna på återvinningen med två uttjänta glödlampor i taget men var ska de bo under tiden? Maken är ändå värst. Han kommer sig inte ens för med att hiva gamla handdukshängare från badrummet som nu genomgår en förvandling. Jag menar att handdukshängare som redan som nya måste varit tämligen fula och som dessutom inte visat någon vilja att ha handdukar hängande på sig har förlorat sin rätt att återbrukas. De är liksom i obehandlad furu och har knoppar som liksom är för korta och felkonstruerade så om man inte hänger handduken bestämt ramlar den ner när man vänder ryggen till. Vad ska man med såna irritationsmoment till? Slänges i brännbart! Rostiga fula badrumshyllor ska också väck. Så det så! Det rostiga badrumsskåpet som maken ville mellanlagra i hallen har jag burit till släpvagnen. Under tiden har jag blivit småsur.

Nåja, jag spelar nostalgimusik det hjälper lite grann mot den där allt för välbekanta husmorssyran.

7 kommentarer

 1. Känner igen det där. Men i fortsättningen ska allt hamna på rätt plats annars ska det ut ur huset! Gårdagens röjning gjorde det så klart för mig!

 2. Jag vill inte vara en bitter och martyrisk husmor. Men jag står heller inte ut med allt för mycket gojs och saker.

 3. Känner igen fenomenet…..

 4. Vid sådana tillfällen är det en fördel att vara singelhushåll… Ingen att irritera sig på, men heller ingen att skylla på… 🙂

 5. Vi är rätt duktiga på att kasta. Ett tag kan det ligga här hemma men sen ryker det. Ingen av oss pallar riktigt med att se ”stök”. Vår sopsortering gömmer vi i en garderob, så slipper man se eländet.

 6. Gun

  Jag hatar också sånt. Just nu har vi en gammal micro i matrummet och en gammal strykbräda och strykjärn utanför dörren i trapphuset.. suck..

 7. Exakt så där bär man sig åt, mellanlagrar överallt. Jag har just nu ett stort mellanlager i källaren, måste ta itu med det.

  Men en avdelning av mellanlagring har vi faktiskt lyckats med och det är soporna. Tog faktiskt en bild på det igår och gör nog ett inlägg av den så småningom, när jag nu ska hinna med det då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: