Frunatmaken's Blog

joorå så att men – näe berätta

I går var tv:n på

Det var Debatt på fyran. Det handlade om den nya boken om kungen. Jag har väldigt dålig koll på vad som kan vara sant och inte i den. Jag är mest republikan av principiella skäl. Ämbeten ska inte gå i arv. Så tycker jag, väldigt kort uttryckt.

Det var alltså inte det jag ville dela med er. Maken ser ibland likheter där jag inga ser. Ganska ofta säger han typ ”var inte han väldigt lik …?. Det är det sällan någon annan som tycker. Jag kommer inte på något bra exempel just nu men ni förstår ändå. I går var jag helt överens dock.

Elisabeth Tarras Wahlberg och ormen Sir Väs, visst kan de vara lite lika ändå? Det är något med mimiken.

21 kommentarer

  1. Hehe, det ligger nåt i det du 🙂

  2. Haha.
    Jag skymtade den där debatten när jag stannade till framför TV’n några minuter, vet inte heller vad det handlar om för bok. Är dock inte mycket för tassande och överdriven respekt gentemot kungafamiljen. De är inte mer värda än någon annan i det här landet. Och makthavare ska granskas.

  3. ullebengtsson

    Haha, antalet lemmar? Tungan?

    • Mer i uppsynen skulle jag säga.

  4. Inte mycket kunde intressera mig mindre än den där boken. Jag bryr mig inte ett spår vad de där människorna gör, var och med vem… Skulle möjligen vara till vilken kostnad i så fall, för jag vet att det är jag som pröjsar!

  5. bryr mej inte heller om boken, hyser inte överdiven sago-respekt mot kungligheterna

  6. hahaha – det kanske ligger något i det, jag är också republikan 🙂
    kramar

  7. Jag har missat detta med Kungen helt och har inte en susning om vad som kan tänkas stå i den där boken. Än mindre varför Kungen skulle bli upprörd..jag får nog fundera på att köpa boken.

  8. Gun

    Hahahaha, det stämmer nog banne mig.:)

  9. Jag är inte heller någon större anhängare av monarkin, just därför att jag inte tycker ett ämbete ska gå i arv. Nya boken om kungen vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om. Har inte bestämt mig än hur mycket jag bryr mig…

    • Jag bryr mig inte så stort. Det skulle förvåna mig om en man född med den sortens makt och privilegier inte hade ”skandalat” lite. Jag säger som ungdomsmänniskorna ”och …” När det gäller ”Bettan” konstaterar jag dock att hon är lik Sir Väs och knappast skulle få vara ansikte i en Kexchokladreklam, ”Go och Glad” är liksom inte det man kommer att tänka på först.

  10. HEHE. Vet inte riktigt vem människan är just nu men bilden jag fick i mitt huvud….. 😀

  11. Haha, jag tycker LillBabs och Sir Väs är lika, framför allt pga av tungan…. 😀

  12. ha ha ha ha ha…ja du..kanske det!!!
    KNUGEN ja.. herreguuuuuud…säger jag.. hm… Silvia dömer prinsen nya flickvän.. men eh..jaha????
    Ha det gött

  13. Jag är rojalist förstås och kommer inte att läsa boken. Eftersom jag umgåtts med journalister hela kvällen har jag fått mig till livs det ultimata alternativet som hovets presstjänst skulle ha anammat. Det hade ju absolut gått att hantera det här mycket bättre.

  14. Ash detta är väl gammalt skvaller. Har hört detta snack i snart 20 år tror jag. LIte gammalt att komma med detta nu.

  15. Haha, ja nu när du säger det 😉

  16. tycker aqtt hekla grejen känns lite överkurs

  17. jag fattar inte att det kan va så jäklans intressant att läsa skvaller?

  18. Mia

    Vem är Sir Väs?

  19. Tycker också att det är något reptillikt över henne….

Lämna en kommentar